Om mig

Jeg er psykoterapeut MPF, godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og uddannet psykoterapeut på Psykoterapeutisk Instituts 4-årige psykoterapeutuddannelse. Privat er jeg gift med Jonas, og vi bor på Nørrebro i København. 

Jeg har, så længe jeg kan huske tilbage, nørdet i hvordan vi mennesker trives og udvikles i livet og vores relationer. Jeg har selv mere end 15 års erfaring med at gå i terapi, hvilket har været livsforandrende for mig. Ud over arbejdet med mig selv har jeg også i mit arbejdsliv beskæftiget mig med udvikling af mennesker, og jeg er frivillig rådgiver i Psykiatrifonden. I mere end 10 år har jeg arbejdet med coaching, ledelsesudvikling, teamudvikling, personprofilering og rekruttering i erhvervslivet. Jeg har haft klienter i terapi siden 2021.

Du kan læse mere om min erhvervsmæssige baggrund på LinkedIn.

I min egen rejse mod bedre trivsel og håndtering af kroniske smerter har yoga og meditation haft en vigtig betydning, og både den kropslige opmærksomhed og mindfulness-filosofien afspejles i min terapeutiske stil. 

Jeg er oprigtigt nysgerrig på at lære netop dig at kende, som det helt unikke individ, du er. Jeg udfordrer omsorgsfuldt der, hvor jeg kan se et potentiale for udvikling mod bedre trivsel.

Følg “Hele dig” på facebook her.

Uddannelsesbaggrund – kurser og uddannelser

2018 – 2022
Uddannet psykoterapeut på Psykoterapeutisk Institut

2020
Uddannet Yinmind-instruktør (fusionen af Yin og Mindfulness). 100 timers uddannelse hos Yogavesterbro

2013 – 2014
Certificeret Master Practitioner Systemisk Coach. EMCC-akkrediteret 1-årig uddannelse, Attractor

2013 – 2020
Certificeret i flere forskellige personprofilværktøjer til brug ved rekruttering, coaching og
teamudvikling

2005 – 2010
Cand.merc.(kom) – Kandidatgrad i Kommunikationsledelse på Handelshøjskolen i København (CBS) og Bachelor i Retorik fra Københavns Universitet